Yuvam Şirketler Grubu’nun Sahibi Osman ULUBAŞ’ı Kınıyoruz!

Kayseri’de düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’nda "mühendisler bir şeyden anlamıyor. Mühendis almayın" açıklamasında bulunan Osman ULUBAŞ'ı Mühendislerden özür dilemeye davet ediyoruz!

Kayseri’de düzenlenen Mesleki Eğitim Çalıştayı’nda Yuvam Şirketler Grubu’nun Sahibi Osman ULUBAŞ isimli bir kişi (sözde hayırsever) “Mühendisler bir şey bilmiyor. Mühendis almayın abiciğim. Makine mühendisi sakın almayın. Tekniker alın tekniker. Tekniker her şeyi bilir. Mühendis hiç bir şey bilmez” açıklamasında bulunmuştur. İlgili konuşmanın kayıtları bir çok haber sitesinde yer almaktadır. İlgili sanayicinin açıklamaları ülkemiz adına facidadır. Mühendislerin hiç bir işten anlamadığını iddia ederek mühendisleri aşağılayan, mühendislerin yaptığı işi küçümseyen bu şahsın acilen mühendislerden özür dilemesi gerekmektedir. Şöyle ki;

Ülkemizi vizyon projelerle şahlandıran, ülkenin üretimine doğrudan katkı sunan, gecesini gündüzüne katarak, bilim, fen ve sanat üreterek mühendislik faaliyeti yürüten mühendislerimizi aşağılayan, mühendislik mesleğini itibarsızlaştırmak için yapılan bu açıklamayı asla ve kata kabul etmiyoruz. Osman ULUBAŞ isimli şahsın mühendisleri aşağılayan açıklaması mühendis meslektaşlarımızı kırmış, incitmiş ve üzmüştür. Hayırsever olduğunu ve bir çok hayır işi yaptığı iddia edilen bu şahsın mühendislere alenen saldırması ve mühendislere hakaret etmesi anlaşılamamıştır. İlgili şahsın mühendislere olan husumetinin kaynağı anlaşılamamıştır!

Bu ülkenin mühendisi de, işçisi de, teknisyeni de teknikeri de bizimdir. Mühendisler hiç bir şeyden anlamaz, tekniker alın diye açıklamada bulunmak halkı kin ve düşmanlığe teşvif suçu oluşturmaktadır. Osman ULUBAŞ isimli vatandaşın mühendisleri hedef alan ve mühendisleri aşağılayan açıklamasını esefle kınıyoruz. Hayatının hiç bir döneminde mürekkep yalamamış, okulu erken yaşlarda terk etmiş, eğitimin tornasından geçmemiş fakat tesadüfen zengin olmuş bir şahsın mühendisleri aşağılamasına asla izin vermeyeceğiz.

MÜHENDİSLER BU ÜLKENİN AYDINLIK YÜZÜDÜR.

MÜHENDİSE HAKARET EDENLERE HAKKIMIZ HELAL DEĞİLDİR!

Alper KODAZ

Bu sitenin yasal sahibi kendisi de bir kamu mühendisi olan Yüksek Elektrik Elektronik Mühendisi Alper KODAZ'dır. Sitemizin tek amacı kamuda görev yapan mühendis, mimar ve şehir plancısı meslektaşlarımızın maaş ve özlük haklarının iyileştirilmesini sağlamaktadır. Sitemiz anayasada yer alan "Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir." hükmü kapsamında yayın yapmaktadır.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu